Volvo Penta teollisuusmoottorit

Volvo Pentalla on yli 100 vuotta kokemusta teollisuudesta ja olemme osa Volvo-konsernia – Maailman johtavaa dieseltekniikan osaajaa – Tämä tarkoittaa, että voit hyödyntää koko konsernin suuren moottorivalikoiman ja kattavan verkoston kokemusta. Yhteiset teknologia-, järjestelmä- ja jälkimarkkinatoiminnot sekä infrastruktuuri varmistavat tehokkaat toiminnot.

Volvo Pentan kattava ja globaali huoltoverkosto auttaa Sinua ja asiakkaitasi kasvattamaan tuottavuutta sekä maksimoimaan tehdyn investoinnin.

Valtuutettuna jälleenmyyjänä toimimme erittäin korkeiden standardien mukaan, varustettuna oikeilla työkaluilla ja jatkuvan koulutuksen ansiosta, olemme valmiit kohtaamaan uusimmat tekniset ratkaisut. Kaikki maksimaalisen tuottavuuden varmistamiseksi.

Maastossa

Maastossa

Volvo Penta teollisuusmoottorit ovat täydellinen yhdistelmä voimaa ja joustavuutta. Toimittamamme ratkaisut ovat polttoainetehokkaita, mukautuvia ja luotettavia. Nämä ominaisuudet parantavat investointisi tuottavuutta toiminnassasi.

Lisätietoja >
VOIMANTUOTANTO

VOIMANTUOTANTO

Volvo Pentan voimatuotantoon tarkoitetut moottorit ovat suunniteltu ankarimpia olosuhteita silmälläpitäen. Vara- tai tuotantovoimaa missä tai milloin vain.

Lisätietoja >